Ариана Гранде разширява своя успешен аромат с линия от продукти за

...
Ариана Гранде разширява своя успешен аромат с линия от продукти за
Коментари Харесай

Новата линия продукти за тяло на Ариана Гранде

Ариана Гранде уголемява своя сполучлив мирис с линия от артикули за чисто тяло. Продуктите включват омекотяващ кожата скраб, първокласно масло за тяло, многофункционален крем за ръце и тяло, както и травъл сет от мини опаковки на всичко от серията.

 
               

„ Създаването на аромати и създаването на артикули, които обичам и мога да споделя с моите почитатели, е толкоз възнаграждаващ креативен развой “, сподели Гранде в изказване при представянето на козметичните артикули. „ Любимата ми част от персоналната ми рутина включва ексфолиране със скраба за тяло и довеждане докрай с нашия хидратиращ лосион или масло за тяло. Обсебена съм от тази линия и изключително от ексфолианта, защото всичко е обвързвано с подхранването и грижата за вашата кожа. Толкова се вълнувам всички да опитат тази сбирка! “

 
               

Носителката на Грами, мултиплатинена музикална изпълнителка и интернационална суперзвезда, Ариана Гранде, е първата изпълнителка, която заема първите три места в Billboard Hot 100 след Бийтълс през 1964 година През 2020 година тя стана първият и единствен реализатор с 5 дебютни сингъла на #1 в историята на класациите. През 2021 година Гранде влезе в историята като първият реализатор, който по едно и също време заемаше три топ 10 места в класациите Billboard Pop Airplay и Mediabase Top 40 . Само на 29 години тя е издала шест албума, които са станали платинени, и е надхвърлила 98 милиарда стриймвания в международен мащаб – тя е най-стриймваният женски реализатор на Spotify за последното. Гледахме я в THE VOICE на NBC ,  и на огромен екран в „ Не гледай нагоре ”

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР